KraamzorgNH

Aangesloten bij Kraamzorg Noord-Holland

Zeker als zelfstandig werkende kraamverzorgster is het belangrijk dat ik zorg kan garanderen. Baby’s laten zich nu eenmaal niet plannen.
Om dit waar te kunnen maken werk ik samen met team KraamzorgNH. Met elkaar houden we ook onze kennis op peil. Door deze samenwerking ben je, na aanname, verzekerd van zorg.

Kraamzorg Noord-Holland is een hecht team van zelfstandige kraamzorg-professionals; ieder met haar eigen specialisme. Als zelfstandige kraamverzorgster kan ik flexibel zijn in het leveren van de uren. Dus in overleg met jullie, het kraamgezin, kan ik mijn uren verdelen over de kraamzorg periode. Alle leden van Kraamzorg Noord-Holland werken volgens de procedures van het HKZ systeem en de WHO Borstvoeding certificering.
Vanzelfsprekend sta ik ingeschreven bij het Kennis Centrum Kraamzorg en heb mijn Keurmerk van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgenden. Om aan de eisen die hieraan gesteld worden te voldoen volg ik (bij) scholingen o.a. op het gebied van EHBO, borstvoeding en partus-assistentie.

Wilt u zich aanmelden? Dit kan op de website van Kraamzorg Noord-Holland